Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Made in the Middle Special event

augustus 31 @ 15:00 - 19:00


Als aftrap van de tweede helft van het jaar combineren wij een zomeravondborrel met een bijzonder interessante spreker: Gerard Ekhart!
We hebben Gerard Ekhart bereid gevonden voor een interactieve sessie op basis van zijn boek ‘onze maakindustrie crasht’, eventuele verdere info te vinden via https://www.revitalizeindustry.nl/.
Vanuit Gerards jarenlange ervaring in diverse industrieën heeft hij veel inside kennis over strategie en executie. Zijn onbegrensde interesse in technologie en digitalisering brachten hem tot een nieuwe ambitie: de industrie klaarmaken voor de toekomst. Op basis van zijn afgeronde doctoraal thesis Made @ Europe (2019) kwam hij tot het inzicht dat revitaliseren van de Europese industrie noodzaak is om relevant te blijven. Aanpassen is niet genoeg, je moet jezelf heruitvinden en je kansen pakken om mee te blijven dingen. Waar veel industrieën en medewerkers argwanend zijn voor de toekomst waarin digitalisering het summum is, ziet Gerard kansen. Door de footprint van jouw organisatie te analyseren kom je tot inzichten en mogelijkheden tot verbetering.
Naast onze wens voor jullie aanwezigheid zouden wij het ook bijzonder waarderen om een introducee naar deze bijeenkomst mee te nemen. Onze verwachting is dat dit verhaal de interesse van meerdere maakindustrie gerelateerde personen trekt. Ons verzoek om deze vooraf even in een berichtje met ons te delen. Wij kijken erg uit naar deze bijeenkomst!

Gegevens

Datum:
augustus 31
Tijd:
15:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.madeinthemiddle.nl/

Organisator

Made in the Middle
E-mail
Info@Madeinthemiddle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Tucan Amersfoort
Ruimtevaart 22
Amersfoort, Utrecht 3824mx Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 33 454 00 00
Bekijk de site van Locatie

Aanmelden

  • MM slash DD slash JJJJ
Winkelwagen
Scroll naar boven