Over revitalize

Het Revitalize Industry Instituut helpt industriële bedrijven en haar zakelijke dienstverleners met de noodzakelijke transitie naar relevant en levensvatbaar. Het Vitality Wheel  is het nieuwe denk- en werkmodel dat speciaal ontwikkeld is door het Revitalize Industry Instituut om bedrijven in de industriële sector te helpen deze omslag te maken en te starten met revitaliseren. Het model is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek en decennia aan leiderschapservaring in de internationale industriële wereld.

Het Revitalize Industry instituut heeft als doel: herstel van de industrie in Nederland. We willen dit bereiken door (1) bestaande bedrijven te revitaliseren, (2) gecontroleerd afbouwen van niet levensvatbare activiteiten, (3) her-inrichten van industriële waardeketens en (4) stimuleren van innovatieve en duurzame activiteiten en bedrijven.

Kernwaarden Revitalize

Bij onze dienstverlening staat altijd de eigen kracht van de organisatie centraal. Met een nulmeting, trainingen en doelgerichte projecten helpt het Revitalize Industry instituut de organisatie om zelf de stappen te zetten die nodig zijn om relevant en levensvatbaar te blijven.

Het team

Het Revitalize Industry team bestaat uit een groeiend team van hands-on professionals, ieder met een eigen expertise, ervaring en achtergrond. Wil je onderdeel uitmaken van het Revitalize Industry team? Neem contact op met Gerard

Founder

Winkelwagen
Scroll naar boven