Revitalize Training

De Revitalize Trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor de leiders en leidinggevenden van ondernemingen actief in de industriële sector: zowel de producenten en hun zakelijke dienstverleners. Ook voor aankomende leiders en managers!

De trainingen worden verzorgd door ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend in industrie, wetenschap en onderwijs. ‘Pragademics’ (pragmatische academici) die begrijpen hoe je concept en theorie vertaalt naar praktische oplossingen voor industriële ondernemingen.

De maatschappelijke en politieke eisen aan maakbedrijven veranderen razendsnel. Binnen afzienbare termijn moet je bedrijf klimaatneutraal zijn, moet je duurzaam winstgevend blijven bij volledige doorberekening van de CO2-heffing. Ben je verantwoordelijk voor de milieu en sociale prestatie van je leveranciersketen. Je krijgt inzicht in de cruciale externe ontwikkelingen die op maakbedrijven afkomen. En kun je afgewogen keuzes maken om de vitaliteit van je onderneming te vergroten.

Wat staat je dan te doen? Welke technologieën moet je omarmen? Wat betekenen deze veranderingen voor mijn klanten en markt en hoe blijf ik aan hun eisen voldoen? En hoe ben ik een aantrekkelijke werkgever voor het talent dat ik nodig heb om deze transitie door te maken. Kortom, hoe blijft mijn bedrijf relevant en levensvatbaar in een wereld die sneller lijkt te veranderen dan de eigen onderneming?

Met deze vragen ga je aan de slag samen met een kleine groep gelijkgestemden uit verschillende industriële ondernemingen.

  • Werken aan je eigen organisatievraagstukken
  • Tijdens de leergang werken aan je eigen masterplan
  • Leren van de ervaringen van de andere deelnemers
  • Direct resultaat in de eigen praktijk
  • Een sterk netwerk van gelijkgezinde ondernemers
  • Leren van experts uit het bedrijfsleven
  • Off site of op locatie

Onze trainingen

Op aanvraag
1 Oct - 1 Apr
1 dag programma
26 Oct - 26 Oct
3-daagse training
5 Oct - 19 Oct

blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Leer vanuit je leiderschapsrol jouw onderneming relevant en levensvatbaar te maken of te houden

Wil je eerst een 0-meting?

Start je Revitalize project

Winkelwagen
Scroll naar boven